Logo
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Zespół
  • Pomoc
  • Szukaj

• Strona główna
  • Użytkownicy
  • Pomoc
  • Szukaj

Strona Główna

Zakupy krypto na 10-20 lat
Fabek

Administrator

Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
09-18-2025, 09:16 AM
Siema  Big Grin 

Dorzucam kolejny projekt, gdzie mam zamiar inwestować bardzo długoterminowo. Po tylu latach zdecydowanie widać co się najlepiej opłaca a co się nie opłaca. Na pewno nie opłaca się kupować wielu altcoinów i nom stop monitorować ich sytuacji, gdzie potrzeba dużo czasów i trochę nerwów. BTC daje spokój i spokojne długoterminowe zyski.

Dlatego plan jest taki: 

Stałe zakupy raz w miesiącu BTC - 80%, ETH - 10% i BNB - 10% za 100 EUR.
Do tego będę się starał jeszcze z dodatkowo zarobionych pieniędzy wrzucać coś jeszcze. Dodatkowo zarobionych mam namyśli: jakieś nadgodziny w pracy, sprzedaż niepotrzebnych rzeczy i jeszcze inne małe sprzedaże na portalach ogłoszeniowych itd. itp. Właśnie takie dodatkowe pieniądze będę chciał przeznaczyć na te długoterminowe zakupy. Aaaa.... zapomniałem jeszcze o jakiś dodatkowych pieniądzach z pracy, typu jakaś premia czy różnego rodzaju dodatki, oraz pieniądze które gdzieś tam będą dodatkowo wpadać. 

Wszystko będę od razu wrzucał na Binance earn, gdzie jakieś małe procenciki będą jeszcze wpadać od tego co już zgromadzone. Postaram się w miarę często wrzucać tutaj aktualizację, ale nie obiecuję, że to będzie co miesiąc   Wink

Pozdrawiam i oczywiście zapraszam do dyskusji i komentowania.

PS: Projekt już jest rozpoczęty dlatego było już kilka zakupów, ale rozpoczął się nie dawno.
Fabek

Administrator

Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
10-14-2025, 03:53 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-14-2025, 03:53 PM przez Fabek.)
Hej  Big Grin  Dzisiaj zrobiłem kolejne zakupy. Aktualnie mój portfel przedstawia się tak. 

BTC - średnia cena 115 882 USD - strata: -11,54 USD (-3,1%)
ETH -  średnia cena 3939,23 USD  - zysk: 1,56 USD (2,5%)
BNB -  średnia cena 697,18 USD - zysk: 217,01 USD (72,7%)

>>>Binance<<<

No i lecimy do kolejnego miesiąca. Oczywiście na emocje tutaj nie możecie liczyć Wink
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tryb normalny
Tryb drzewa