09-17-2025, 08:07 AM
Hej
Tutaj też potrzeba świeżych danych. Na początek dam pogląd jak to wygląda ogólnie a później pojawi się szczegółowy wgląd, ponieważ nie ma tak, że wszystkie zakupione krypto są w plusie. Jakaś część jest w bardzo głębokim minusie i w sumie wątpię, że z tego wyjdą. Całe szczęście te większe pozycje w plusie nadrabiają i przedstawia się to aktualnie tak:
Stan konta na wrzesień 2025:
Zakupy: 114 x 50$
zainwestowane: 5 500$
Stan konta: 8 243,5 $
zysk/strata: +2 212 $ (+32,3%)
Coś tu się trochę rozjeżdża, ale to pewnie dlatego, że tutaj podawałem sztywne zakupy za np. 50$ a na binance miałem jeszcze jakieś grosze/końcówki i to wychodziło więcej. A całe transakcje wpisywałem w coingecko. Zainwestowanych może być trochę więcej, ale saldo i zysk jest prawidłowy.
Tutaj też potrzeba świeżych danych. Na początek dam pogląd jak to wygląda ogólnie a później pojawi się szczegółowy wgląd, ponieważ nie ma tak, że wszystkie zakupione krypto są w plusie. Jakaś część jest w bardzo głębokim minusie i w sumie wątpię, że z tego wyjdą. Całe szczęście te większe pozycje w plusie nadrabiają i przedstawia się to aktualnie tak: Stan konta na wrzesień 2025:
Zakupy: 114 x 50$
zainwestowane: 5 500$
Stan konta: 8 243,5 $
zysk/strata: +2 212 $ (+32,3%)
Coś tu się trochę rozjeżdża, ale to pewnie dlatego, że tutaj podawałem sztywne zakupy za np. 50$ a na binance miałem jeszcze jakieś grosze/końcówki i to wychodziło więcej. A całe transakcje wpisywałem w coingecko. Zainwestowanych może być trochę więcej, ale saldo i zysk jest prawidłowy.