07-25-2024, 09:57 PM
Witam wszystkich. Tutaj pojawi się moja strategia, którą już pokazuje od listopada 2022 na swoim instagramie. Na czym ona polega? Systematycznie co poniedziałek kupuję kilka krypto za 50$ i tyle. Mówiłem już to nie raz i dalej tego się trzymam, że jest to \"najlepsza\" strategia dla osób początkujących lub dla takich, które nie chcą siedzieć przeglądać wykresów, martwić się ceną i czytać wszystkich informacji o krypto. Czyli dla osób, które po prostu chcą mieć święty spokój i nie poświęcać na to dużo czasu. Poniżej opiszę jaki na samym początku postanowiłem sobie cel, jak plan na to rozpisałem i cały czas konsekwentnie realizuje już prawie dwa lata.
Cel/Plan:
50$ co poniedziałek
przez 2,5 roku
2,5 roku = 130 tygodni
130 tygodni x 50$ =6 500 $
liczę, że pomnożę razy 3/4
4 x 6 500$ = 26 000$
26 000$ x 4,5 (wtedy po tyle był dolar) = 117 000zł
Stan konta na początek Lica:
Zakupy: 94 x 50$
zainwestowane: 4 700$
zysk: + 795,21 (14,14%)
Nie od początku a prawie już przy końcu, ale teraz każde zakupy i statystyki w nowym miesiącu będą się pojawiały również tutaj. No i zobaczymy czy uda się zrealizować ce, który założyłem na samym początku.
W kolejnych postach wrzucę informację jakie krypto teraz skupuję i jak dokładnie wygląda portfel. Zapraszam do śledzenia i komentowania
Cel/Plan:
50$ co poniedziałek
przez 2,5 roku
2,5 roku = 130 tygodni
130 tygodni x 50$ =6 500 $
liczę, że pomnożę razy 3/4
4 x 6 500$ = 26 000$
26 000$ x 4,5 (wtedy po tyle był dolar) = 117 000zł
Stan konta na początek Lica:
Zakupy: 94 x 50$
zainwestowane: 4 700$
zysk: + 795,21 (14,14%)
Nie od początku a prawie już przy końcu, ale teraz każde zakupy i statystyki w nowym miesiącu będą się pojawiały również tutaj. No i zobaczymy czy uda się zrealizować ce, który założyłem na samym początku.
W kolejnych postach wrzucę informację jakie krypto teraz skupuję i jak dokładnie wygląda portfel. Zapraszam do śledzenia i komentowania

Tzn. 100 tygodni kupuję już krypto do tego projektu, czyli prawie DWA LATA
Tutaj też potrzeba świeżych danych. Na początek dam pogląd jak to wygląda ogólnie a później pojawi się szczegółowy wgląd, ponieważ nie ma tak, że wszystkie zakupione krypto są w plusie. Jakaś część jest w bardzo głębokim minusie i w sumie wątpię, że z tego wyjdą. Całe szczęście te większe pozycje w plusie nadrabiają i przedstawia się to aktualnie tak: